Uutiset

Salin johdatti Classicin voittoon

Kauden kahteen ensimmäiseen otteluun peräti 12 pistettä mättänyt Eemeli Salin johdatti Classicin vierasvoittoon Indiansia vastaan. Voitto kirjattiin lopulta maalein 11 - 5.

Salin johdatti Classicin voittoon

Salibandyliigassa Classic haki pisteet Espoosta, kun se kaatoi Westend Indiansin maalein 11 - 5. Kaukalon tähti oli neljä maalia viimeistellyt ja kaksi syöttänyt Eemeli Salin. Kooveesta täksi kaudeksi Classiciin siirtynyt maajoukkuehyökkääjä on aloittanut kauden hurjilla tehoilla: hän johtaa pistepörssiä kahden ottelun jälkeen tehoilla 6 + 6. Eilisessä ottelussa Salinille antoi vahvaa taustatukea myös Lassi Vänttinen tehoilla 2 + 3.

Molemmat ottelunsa voittaneen Classicin kausi jatkuu ensi keskiviikkona kotiottelulla TPS:ää vastaan.

Päävalmentaja Petteri Nykky piti ottelua tiukkana