Uutiset

Roosalupi käynnistyy tänään Tammerissa

Kirjallinen klubi Roosalupi järjestetään joka kuukauden kolmas keskiviikko hotelli Tammerissa. Klubi on avoin kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille. Tänään klubin vieraana on Anna-Leena Härkönen.

Roosalupi käynnistyy tänään Tammerissa

Tampereella alkaa tänään uusi kirjallinen klubi, kun Roosalupi aloittaa toimintansa. Joka kuukauden kolmas keskiviikko hotelli Tammerissa kokoontuva klubi on tarkoitettu kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille. Tapahtumiin kutsutaan haastateltaviksi eturivin suomalaisia kirjailijoita ja kirjallisuusvaikuttajia.

Ensimmäisellä Roosalupilla tänään vieraana on Anna-Leena Härkönen. Syksyn muina vieraina nähdään muun muassa Anja Snellman ja Antti Tuuri. Roosalupin järjestäjänä toimii Suomen vanhin maakunnallinen kirjailijayhdistys, tamperelainen Pirkkalaiskirjailijat ry. Roosalupista kertoo nyt tarkemmin Pirkkalaiskirjailijoiden hallituksen jäsen, kirjailija Sami Hilvo. Toimittajana Janne Tolonen.

Kirjallinen klubi Roosalupi järjestetään joka kuukauden kolmas keskiviikko hotelli Tammerissa. Klubi on avoin kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille. Tänään klubin vieraana on Anna-Leena Härkönen.