Uutiset

Viikonloppuna kävellään naisille ammatteja

Tullinaukiolla pidetään viikonloppuna hyväntekeväisyystapahtuma, jossa mukana on runsaasti eri aloilta tuttuja tamperelaisia. Arto Huhtinen ja Ari Hjelm kävivät Fun Tampereen aamuvieraana kertomassa viikonlopun kulusta.

Viikonloppuna kävellään naisille ammatteja

Muun muassa Reino-tehtailija Arto Huhtinen ja Tampereen menestynein jalkapalloilija Ari "Zico" Hjelm nähdään sunnuntaina salibandykaukalossa, kun Juicen kirjaston joukkue osallistuu hyväntekeväisyysotteluun. Tarkoituksena on kerätä varoja Naisten pankille, joka auttaa kehitysmaiden naisia saamaan koulutusta.

Juicen kirjaston vastustaja hyväntekeväisyysottelussa on kova, sillä tamperelaisjulkimot otteluun haastoi naisten maajoukkue. Tampereella pelataan naisten salibandyn MM-kilpailut joulukuussa.

Arto Huhtinen ja Ari Hjelm aamuvieraana 7.9.