Uutiset

Aamuvieraana Pauli Hanhiniemi

Kolmas Nainen -yhtyeen solistina tunnetuksi tullut Pauli Hanhiniemi vieraili tänään Fun Tampereen aamussa. Miestä nähdään syksyn aikana paitsi keikoilla, myös teatterissa.

Aamuvieraana Pauli Hanhiniemi

Pauli Hanhiniemi tunnetaan ahkerana keikkailijana. Paitsi Kolmannen Naisen, mies keikkailee myös Hehkumo -yhtyeen kanssa, sekä tekee duo-keikkoja bassovirtuoosi Ville Rauhalan kanssa. Syksyllä Hanhiniemi nähdään myös Teatteri sTaTen lavalla Yhden tähden hotelli -näytelmässä.

Keikalla Hanhiniemi nähdään Tampereella jo huomenna, kun hän esiintyy yhdessä Hehkumon kanssa Härmälänrannan Venetsialaisissa. Syyskuun kahdeksantena Pauli Hanhiniemi avaa uuden State FUN Clubin, jonka erikoisuutena on yleisön päättämä biisilista. Tuon keikan kappalevalintoihin voit vaikuttaa täällä.

Pauli Hanhiniemi aamuvieraana 27.8.