Uutiset

Pyynikin ajot sunnuntaina

Legendaarinen moottoripyörätapahtuma Pyynikin Ajot pidetään sunnuntaina vuosien tauon jälkeen. Järjestäjä Reijo Hietanen vieraili Fun Tampereen aamussa kertomassa tapahtumasta.

Pyynikin ajot sunnuntaina

Vuoteen 1971 ajettuja Pyynikin ajoja kävi yhteensä katsomassa pitkälti yli puoli miljoonaa ihmistä. Myöhemmin on järjestetty muistoajoja kahteen kertaan, ja tuolloinkin yleisöä on riittänyt parikymmentätuhatta.

Tällä kertaa ajoissa on ohjelmassa neljä lähtöä. Reitillä nähdään runsaasti takavuosien huippukuljettajia ja nostalgisia moottoripyöriä.

Ajot aiheuttavat myös liikennejärjestelyitä. Tampereen joukkoliikenteen linjat 15 ja 25 ajavat lisävuoroja sunnuntaina. Bussi 25 siirtyy osittain poikkeusreitille, sillä Pyynikintie on varattu tapahtumalle kello 10.40 ja 17 väliseksi ajaksi. Reitiltä jää pois Mariankadun, Pyynikintien ja Varalan pysäkit.

Reijo Hietanen aamuvieraana 21.8.