Uutiset

Tampereen Työväen Teatterin syksyn tusina

TTT: n tulevalla syyskaudella nähdään kaksitoista ensi-iltaa. Kolme niistä on omistettu lapsille.

Tampereen Työväen Teatterin syksyn tusina

Tampereen Työväen Teatterin syyskaudessa on kaksitoista ensi-iltaa, joista kotimaisia kantaesityksiä on kahdeksan. Lastenteatteria on luvassa kolmen näytelmän verran. Ne ovat Aili Somersalon saturomaaniin perustuva musikaali Mestaritontun seikkailut, Thorbjörn Egnerin lastenkirjaan perustuvat hammaspeikkotarina Risa ja Räsä ja musiikkinäytelmä Kolme iloista rosvoa.

Syksyn ensi-iltanäytelmiä ovat mm. Musikaali Desirée - Pieni yösoitto, Kohtalon tango
Taivaslaulu, Viimeinen pasodoble, Maaninkavaara ja Marie Jonesin Pikavoitto.

Eino Salmelaisen näyttämöllä vierailee Turun Linnateatterin suosikkikomedia Rempallaan. Vierailunäytöksinä nähdään myös Ritva Oksasen 50-vuotista taiteilijanuraa juhlistava Näyttelijätär sekä Musiikkiteatteri Kapsäkin esitys Oot sä onnellinen.

TTT-Klubilla nauruhermoja kutkuttavat Improklubin improvisaatioteatteriesitykset ja Suomalainen ”Pressi” Klubi.
 

TTT:n taiteellinen johtaja Maarit Pyökäri kertoo miltä syksyn ohjelmisto hänestä näyttää