Uutiset

Pesiskausi huipentuu

Manse PP aloittaa tänään Ykköspesiksen finaalit Kempeleen Kiriä vastaan. Voittaja nousee ensi kaudeksi Superpesikseen. Naisten Superissa Mansen Räpsä aloittaa puolivälierät Jyväskylän Kirittärien vieraana.

Pesiskausi huipentuu

Manse PP aloittaa tänään taistelun paikasta ensi kauden Superpesiksessä. Ykköspesiksen finaalit käynnistyvät vierasottelulla Kempeleen Kiriä vastaan. Ottelusarjan voittaja nousee ensi kaudeksi pääsarjaan. Myös sarjan hävinneellä joukkueella on vielä mahdollisuus nousuun, sillä häviäjä saa vastaansa karsinnassa Superpesiksen viimeiseksi jääneen Kankaanpään Mailan. Ottelusarja Kempelettä vastaan ratkeaa kolmella voitolla. Kaupissa pelataan ensimmäisen kerran ylihuomenna perjantaina.

Mansen Räpsä puolestaan aloittaa naisten Superpesiksen pudotuspelit tänään. Runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut Räpsä saa vastaansa runkosarjan kakkosen, Jyväskylän Kirittäret. Sarja alkaa tänään Jyväskylästä ja jatkoon pääsee kolmella voitolla. Kotiottelu Mansen Räpsällä on ohjelmassa huomenna.
 

Manse PP:n pelinjohtaja Sami Heikkinen aamuhaastattelussa