Uutiset

Puistofiesta nyt kolmella lavalla

Kuudetta kertaa järjestettävä Puistofiesta houkuttelee taas tuhansia ihmisiä Hämeenpuistoon. Tapahtuman tuottaja Inka Helin ja vastaava tuottaja Saara Saarteinen kävivät perjantaina Fun Tampereen aamuvieraina.

Puistofiesta nyt kolmella lavalla

Sunnuntaina vietetään jälleen Puistofiestaa Hämeenpuistossa. Kuudetta kertaa järjestettävässä tapahtumassa on ensimmäistä kertaa käytössä kolme ohjelmalavaa. Toimintapisteitä on kaikkiaan yli sata. Tampereen kaupungin tapahtumatoimiston ja kulttuuripalveluiden järjestämässä tapahtumassa on mukana lukuisia paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka tarjoavat muun muassa harrastusvinkkejä ja monenlaista toimintaa.

Puistofiestaa vietetään sunnuntaina klo 11 - 16.

Saara Saarteinen ja Inka Helin aamuvieraana 7.8.