Uutiset

Sorin Sirkus juhlii tänä vuonna 30-vuotistaivaltaan

Tampereella toimiva nuorisosirkus perustettiin vuonna 1985 kehittämään, ylläpitämään ja esittämään nuorten sirkustaidetta. Juhlavuosi on otettu selvästi huomioon myös ohjelmistossa. Fun Tampereen aamuvieraana perjantaina oli Sorin Sirkuksen tiedottaja Kirsi Soini.

Sorin Sirkus juhlii tänä vuonna 30-vuotistaivaltaan

Tampereella toimiva nuorisosirkus perustettiin vuonna 1985 kehittämään, ylläpitämään ja esittämään nuorten sirkustaidetta. Juhlavuosi on otettu selvästi huomioon myös ohjelmistossa. Fun Tampereen aamuvieraana perjantaina oli Sorin Sirkuksen tiedottaja Kirsi Soini. Toimittajana Janne Tolonen.

 

Tampereella toimiva nuorisosirkus perustettiin vuonna 1985 kehittämään, ylläpitämään ja esittämään nuorten sirkustaidetta. Juhlavuosi on otettu selvästi huomioon myös ohjelmistossa. Fun Tampereen aamuvieraana perjantaina oli Sorin Sirkuksen tiedottaja Kirsi Soini.