Uutiset

Onko Keskustori nyt turvallinen?

Tampereen kaupunki maksoi 35 000 euroa poliisille Keskustorin kesävalvonnasta. Kokeilu vaikuttaa vähentäneen keskustan järjestyshäiriöitä. Apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki oli vieraana Fun Tampereen aamussa torstaina.

Onko Keskustori nyt turvallinen?

Tampereen kaupunki maksoi 35 000 euroa poliisille Keskustorin kesävalvonnasta. Kaikesta huolimatta torilla on ollut paikoin levotonta. Bussikatoksen lasiseinä hajoitettiin kesäkuussa ja useita pahoinpitelyjä on kesän ajalta kirjattu.

Vaikkei vielä virallisia raportteja kokeilusta olla saatu, kokeilu vaikuttaa kuitenkin vähentäneen keskustan järjestyshäiriöitä. Apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki oli vieraana Fun Tampereen aamussa torstaina. Toimittajana Janne Tolonen.
 

Tampereen kaupunki maksoi 35 000 euroa poliisille Keskustorin kesävalvonnasta. Kokeilu vaikuttaa vähentäneen keskustan järjestyshäiriöitä. Apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki oli vieraana Fun Tampereen aamussa torstaina.