Uutiset

Tampereen Flamencoviikko käynnistyy tänään

Flamencoviikon avajaisia vietetään tänään puoliltapäivin Laikunlavalla. Flamencoviikko tarjoilee ohjelmaa aina lauantaihin saakka. Tapahtuman taiteellinen johtaja Anu Silvennoinen vieraili Fun Tampereen aamulähetyksessä tänään.

Tampereen Flamencoviikko käynnistyy tänään

Tampereen Flamencoviikko käynnistyy tänään. Viikon avajaisia vietetään tänään klo 12.00 Laikunlavalla. Avajaisissa tarkastellaan festivaalin 20‐vuotista historiaa taaksepäin ja suunnataan katseita eteenpäin.

Tänä vuonna tapahtuma rantautuu kaduille Absolutely Tampere -artistien muodossa ja viikon pääesiintyjä on Manuel Linan. Flamencoviikko tarjoilee ohjelmaa aina lauantaihin saakka.

Tapahtuman taiteellinen johtaja Anu Silvennoinen vieraili Fun Tampereen aamulähetyksessä tänään. Toimittajana Janne Tolonen.

Flamencoviikon avajaisia vietetään tänään puoliltapäivin Laikunlavalla. Flamencoviikko tarjoilee ohjelmaa aina lauantaihin saakka. Tapahtuman taiteellinen johtaja Anu Silvennoinen vieraili Fun Tampereen aamulähetyksessä tänään.