Uutiset

Tenniksen Tampere Open käynnistyy huomenna

Lauantaina käynnistyvässä tenniksen Tampere Openissa Jarkko Nieminen pelaa uransa viimeisen ammattilaisottelun. Paikanpäällä nähdään myös mm. tamperelainen Patrik Niklas-Salminen. Otteluita on luvassa aina ensi viikon sunnuntaihin saakka.Kilpailujohtaja Veli Paloheimo oli perjantaina Fun Tampereen aamulähetyksen vieraana.

Tenniksen Tampere Open käynnistyy huomenna

Tenniksen Tampere Open käynnistyy huomenna. Ammattilaisturnauksessa Jarkko Nieminen pelaa uransa viimeisen ottelun. Paikanpäällä nähdään myös mm. Suomen uudeksi tennistoivoksi luonnehdittu tamperelainen Patrik Niklas-Salminen, joka osallistuu otteluihin villillä kortilla.

Tampere Open on järjestetty aina vuodesta 1982 lähtien. Otteluita on luvassa aina ensi viikon sunnuntaihin saakka.

Kilpailujohtaja Veli Paloheimo oli perjantaina Fun Tampereen aamulähetyksen vieraana. Toimittajana Janne Tolonen.

Lauantaina käynnistyvässä tenniksen Tampere Openissa Jarkko Nieminen pelaa uransa viimeisen ammattilaisottelun. Paikanpäällä nähdään myös mm. tamperelainen Patrik Niklas-Salminen. Otteluita on luvassa aina ensi viikon sunnuntaihin saakka.Kilpailujohtaja Veli Paloheimo oli perjantaina Fun Tampereen aamulähetyksen vieraana.