Uutiset

Suomen rullaleijonat finaalissa tänään!

Rullakiekon MM-kisat päättyvät tänään lauantaina 11.7. Tampereen Hakametsässä, jossa Suomi puolustaa maailmanmestaruutta.

Suomen rullaleijonat finaalissa tänään!

Rullakiekon MM-kisat päättyvät tänään lauantaina 11.7. Tampereen Hakametsässä, jossa Suomi puolustaa maailmanmestaruutta. Suomi voitti perjantai-iltana Slovakian voittolaukauskisassa maalein 4-3. Näin ollen Suomi saa vastaansa lauantaina klo 20 käynnistyvässä loppuottelussa Kanadan. Kanada eteni finaaliin voittamalla Ruotsin perjantain välierissä maalein 6-2. Ruotsin turnaus päättyy lauantaina klo 17.30 käynnistyvään pronssiotteluun Slovakiaa vastaan.

Rullakiekon MM-kisojen pääsihteeri Teemu Vanhalan mukaan kisaodotukset ovat ylittyneet joka osa-alueella. Vanhalan mukaan voidaan puhua myös rullakiekko-buumista, jossa laji on tehty tutuksi koko kansalle. Lisäksi Vanhala kiistää huhut, joidenka mukaan lippuja ei enää saisi finaalipäivän otteluihin. Lippuja on yhä jäljellä, mutta ne kannattaa ostaa ennakkoon ja paikanpäälle on hyvä tulla hyvissä ajoin.

Rullaleijonien päävalmentaja Timo Nurmbergin mukaan Kanada on kova vastustaja, mutta uskoo samalla, että tämän illan peli on kahta edellistä peliä avonaisempaa joka sopii paremmin Suomen joukkueelle.
 

Teemu Vanhala ja Timo Nurmberg haastattelussa 11.7.2015