Uutiset

Tammerkosken Sillalla alkaa tänään

Kaupunkitapahtuma Tammerkosken Sillalla tarjoaa Suomen kärkiesiintyjiä ja viihdettä kaikenikäisille. Tuottaja Sarianna Matikainen vieraili Fun Tampereen aamussa kertomassa tämän vuoden ohjelmasta.

Tammerkosken Sillalla alkaa tänään

Kaupunkitapahtuma Tammerkosken Sillalla käynnistyy tänään. Ensi viikon lauantaihin saakka Keskustorin juhlateltassa kuullaan useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Maksuttomissa päivätapahtumissa pidetään muun muassa yhteislaulutilaisuuksia, lasten ja nuorten konsertteja, sekä kuoro- ja tanssiesityksiä. Myös ikäihmisille on järjestetty ohjelmaa.

Tammerkosken Sillalla avataan tänään klo 14, jolloin avajaispuheen pitää apulaispormestari Leena Kostiainen. Avajaispäivän iltaohjelman pääesiintyjä on Apulanta. Muina iltoina esiintymässä ovat mm. Popeda, Yö, Egotrippi, Miljoonasade, Paula Koivuniemi, Lauri Tähkä  ja Juha Tapio.

Tammerkosken Sillalla pidetään nyt 14. kertaa.

Sarianna Matikainen aamuvieraana 26.6.