Uutiset

Ilves kohtaa HJK:n

Veikkausliigan kärkijoukkue HJK saapuu tänään Tammelaan Ilveksen vieraaksi. Ilveksen Jussi Kujala korostaa puolustuspelin tärkeyttä Klubin nimekästä hyökkäyskalustoa vastaan.

Ilves kohtaa HJK:n

Tammelan pallokentällä pelataan tänään yksi kesän mielenkiintoisimmista jalkapallo-otteluista, kun Ilves saa vastaansa HJK:n. Sarjassa toiseksi viimeisenä majaileva Ilves on ollut vaikeuksissa vierasotteluissaan, mutta kahdesta edellisestä kotiottelustaan se on ottanut täyden pistepotin. Joukkueet kohtasivat kesäkuun alussa Helsingissä, tuolloin HJK vei voiton maalein 2 - 1. Sarjaa johtava HJK on muutenkin ollut totutun kova ja on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun koko kaudella. Ilveksen ja HJK:n välinen kamppailu alkaa puoli seitsemältä.

Jussi Kujala, mitä maanantain RoPS -ottelusta jäi käteen?