Uutiset

Koovee rullakiekon mestaruusjahdissa

Rullakiekon SM-liiga huipentuu tänään alkaviin loppuotteluihin. Koovee Rollersin Kristian Kuusela odottaa vähämaalisia kamppailuita.

Koovee rullakiekon mestaruusjahdissa

Kahtena edellisenä kesänä Koovee Rollers on poistunut liigafinaaleista hopeamitalit kaulassa, mutta tänä kesänä ainakin vastustaja vaihtuu. Runkosarjan voittanut Vuorelan Veikot saa ratkaisuottelut kotikaukaloonsa, mutta avausottelu pelataan Hakametsässä.

Tapparastakin tuttu Kristian Kuusela kertoi aamulla Fun Tampereen haastattelussa muun muassa rullakiekon osuudesta jääkiekkoilijan kesäharjoitteluun. Kuusela on myös mukana Suomen miehistössä 5. heinäkuuta Hakametsässä alkavissa MM-kisoissa. Liigan loppuotteluista Veikkoja vastaan Kuusela povaa tiukkoja ja vähämaalisia.

Ensimmäinen loppuottelu pelataan Haka 2:ssa tänään klo 19. Mestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa. Toinen ja tarvittaessa myös kolmas finaali pelataan Lapinlahdella perjantaina ja lauantaina.

Kristian Kuusela haastattelussa 24.6.