Uutiset

Tampereen matonpesupaikat käytössä

Tampereen kaupungin 18:sta matonpesupaikasta 17 on jo avoinna. Ainoastaan Olkahisen pesupaikalla on parhaillaan käynnissä putkityöt, jotka pitävät pesupaikan suljettuna parin seuraavan päivän ajan.

Tampereen matonpesupaikat käytössä

Tampereen kaupungin 18:sta matonpesupaikasta 17 on jo avoinna. Myös tänä keväänä kokonaan uusittu Vehmaisen matonpesupaikka on jo käytössä. Ainoastaan Olkahisen pesupaikalla on parhaillaan käynnissä putkityöt, jotka pitävät pesupaikan suljettuna parin seuraavan päivän ajan.

Ilkivalta on tänäkin kesänä matonpesupaikkojen ongelma numero yksi. Tampereen kaupungin matonpesupaikkojen ylläpidosta vastaavan Kraftpointin Jaakko Jokisen mukaan ilkivaltaa esiintyy erityisesti viikonloppuisin jolloin mm. altaita ja putkia hajotetaan sekä yleistä sotkemista harjoitetaan.
 

Kraftpointin Jaakko Jokisen haastattelu 02.06.2015