Uutiset

Pahalampi vei paikalliskamppailun

Pahalampi tarttui rullakiekon SM-liigan paikallisherruuteen, kun se kaatoi Kooveen eilen lukemin 7 - 2. Kolmas tamperelaisjoukkue TAP-Team haki murskavoiton Lapinlahdelta.

Pahalampi vei paikalliskamppailun

Rullakiekon SM-liigassa kahden edellisen kauden finalistit Koovee Rollers ja Pahalampi kohtasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Hallitseva mestari Pahalampi otti kuskin paikan heti avauserässä ja otti lopulta selvän 7 - 2 -voiton.

Ottelun tehomies oli liigan pistepörssin kärkimies Jimi Palanto, joka teki neljä maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Myös Eemeli Suomi esiintyi edukseen tehoilla 2 + 1. Maalivahtien taistelun vei nimiinsä Pahalammen Sasu Hovi, joka jätti lukuisilla huipputorjunnoillaan kollegansa Sami Aittokallion varjoonsa.

Pahalampi on nyt sarjassa toisena, Koovee on sijalla viisi. Joukkueet kohtaavat toistamiseen ensi viikon keskiviikkona

Kolmas tamperelaisjoukkue TAP-Team nousi pois sarjan jumbotilalta voitettuaan Lapinlahdella LL-89:n peräti lukemin 14 - 1. Saku Tuominen iski ottelussa viisi maalia. Illan pistekuningas oli kuitenkin Teemu Lepaus tehoilla 3 + 6.
 

Pahalammen Jimi Palanto oli tyytyväinen tehoiltansa jälkeen