Uutiset

Veikkausliiga palaa Tampereelle

Vuosien odotus on ohi ja Tampereella pelataan tänään Veikkausliigaa. Ilveksen kotiavauksessa vastaan asettuu KTP. Ilveksen Antti Ojanperä ennakoi kovaa kamppailua.

Veikkausliiga palaa Tampereelle

Tampereella on viimeksi pelattu Veikkausliigaa vuonna 2011. Tuon jälkeen Tampere Unitedin taival sai ikävän loppunsa ja vaikka seura on tekemässä paluuta, sitä ei vielä vuosiin pääsarjassa nähdä.

Tänään Tammelan nurmella nähdään kuitenkin liigajalkapalloa, kun Ilves nostettiin täksi kaudeksi pääsarjaan. Huhtikuun alkupuolelle allakoitu kotiavaus jouduttiin siirtämään kenttäolosuhteiden vuoksi, mutta tänään Ilves pääsee vihdoin kotiyleisönsä eteen.

Vierailija KTP hallitsi suvereenisti viime kauden Ykköstä, mutta koki lähes ennätyksellisen sulamisen ja menetti sarjanousunsa päätöskierroksella HIFK:lle. Liigaseurojen talousongelmien vuoksi liigaan avautui kuitenkin tilaa ja lopulta sekä KTP että Ilves saivat liigapaikan kabinettipäätöksellä.

Ilveksen ja KTP:n välinen kamppailu alkaa Tammelassa puoli seitsemältä.

Antti Ojanperä ennakkohaastattelussa