Uutiset

Vaalitutkija: Vaalien tuloksissa koetaan yllätyksiä

Sunnuntaina luvassa eduskuntavaalien virallinen äänestyspäivä. Åbo Akademin vaalitutkija Jussi Westisen mielestä käydyt vaaliväittelyt ovat olleet teemoiltaan yksipuolisia ja samalla toistaneet itseään. Jussi Westinen oli perjantaina Fun Tampereen aamuvieraana.

Vaalitutkija: Vaalien tuloksissa koetaan yllätyksiä

Sunnuntaina luvassa eduskuntavaalien virallinen äänestyspäivä. Ennakkoäänestäminen on ollut näissä vaaleissa vilkasta. Tampereella ennakkoäänensä on antanut 62 000 ja valtakunnallisesti 1,3 miljoonaa suomalaista. Åbo Akademin vaalitutkija Jussi Westisen mielestä käydyt vaaliväittelyt ovat olleet teemoiltaan yksipuolisia ja samalla toistaneet itseään. Jussi Westinen oli perjantain aamuvieraana. Toimittajana Janne Tolonen.
Sunnuntaina luvassa eduskuntavaalien virallinen äänestyspäivä. Åbo Akademin vaalitutkija Jussi Westisen mielestä käydyt vaaliväittelyt ovat olleet teemoiltaan yksipuolisia ja samalla toistaneet itseään. Jussi Westinen oli perjantaina Fun Tampereen aamuvieraana.