Uutiset

Tapparalla edessä ratkaiseva seitsemäs ottelu maanantaina

Tappara voitti lauantaina Lukon maalein 4-3. Voitto jääkiekkoliigan välierissä tarkoittaa sitä, että sarja tasouttui nyt 3-3:een. Tappara hyökkääjä Olli Palolan mukaan käynnissä olevat pelit ovat juuri niitä, mitä kiekkoilija uraltaan odottaa.

Tapparalla edessä ratkaiseva seitsemäs ottelu maanantaina

Tappara voitti Lukon lauantain jääkiekkoliigan välierissä maalein 4-3.  Sarja tasouttui  3-3:een. Näin ollen lauantaina ei saatu selvyyttä jääkiekon SM-liigan finalisteista. Järjestyksessään seitsemäs ottelu pelataan maanantaina Hakametsässä.  Jännittävä ottelu alkaa klo 18.30

Joukkueet olivat täsmälleen samassa tilanteessa vuosi sitten. Silloin Tappara oli ensin ottanut sarjassa 3-1 -johdon, jonka Lukko ajoi kiinni kahdella voitolla. 

Tappara hyökkääjä Olli Palolan mukaan joukkueella on nyt hyvä tunnelma ja käynnissä olevat pelit ovat juuri niitä, mitä kiekkoilija uraltaan odottaa. Olli Palolan tavoitti Juha Koivunen.

 

Tappara voitti lauantaina Lukon maalein 4-3. Voitto jääkiekkoliigan välierissä tarkoittaa sitä, että sarja tasouttui nyt 3-3:een. Tappara hyökkääjä Olli Palolan mukaan käynnissä olevat pelit ovat juuri niitä, mitä kiekkoilija uraltaan odottaa.