Uutiset

Armstrong: Ilves antaa tasoitusta

Viikonloppuna alkavaan jalkapallon Veikkausliigaan valmistautuvan Ilveksen päävalmentaja Keith Armstrong vieraili Fun Tampereen aamussa torstaina.

Armstrong: Ilves antaa tasoitusta

Ilveksen liiganousu ratkesi kabinettipäätöksellä vasta talvella. Armstrongin mukaan Ilves antaakin muille liigajoukkueille hieman etumatkaa, koska joukkuetta oli rakennettu Ykköstä silmällä pitäen. Joukkueen pelaajat käyvät päivätöissä, millä annetaan jo osalle joukkueista huomattavaa etumatkaa. Talvikauden ottelut sujuivat kuitenkin Ilveksen osalta hyvin ja joukkueen realistisena tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen.

Ilveksen avausottelu on siirretty, joten kausi alkaa vieraottelulla Interiä vastaan 19.4. Kotikentälle Tammelaan Ilves pääsee 23.4. Tuolloin vastaan asettuu KTP.

Keith Armstrong aamuvieraana 9.4.