Uutiset

Tappara - IFK, kolmas näytös

Liigan puolivälierät jatkuvat tiistaina Hakametsässä. Tappara johtaa ottelusarjaa voitoin 2 - 0, vaikkei ole vielä parastaan esittänyt. Viime ottelun tehomies Pekka Jormakka kertoi, että Tappara lähtee parantamaan peliään.

Tappara - IFK, kolmas näytös

Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa, ja Tappara on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa vahvempi. Helpolla Kirvesrinnat eivät kuitenkaan ole päässeet, vaan IFK on piinannut tamperelaisia etenkin tiukalla keskialueen sumpulla. Myöskään Tapparan puolustuspeli ei vielä ole ollut totutun tiukkaa ja omiin onkin mennyt molemmissa otteluissa peräti kolme kiekkoa. Kuumat Tappara-hyökkääjät Pekka Jormakan ja Olli Palolan johdolla ovat kuitenkin osuneet sen verran, että Tappara on selvinnyt molemmista otteluista voittajana.

Tiistaina Tappara hakee kolmatta kiinnitystä, mikä tarkoittaisi jatkopaikan olevan katkolla jo torstaina Helsingissä. Tampereella pelataan tarvittaessa seuraavan kerran lauantaina 28.3.

Tiistain ottelu alkaa totutusti puoli seitsemältä.

 

Pekka Jormakka ennakkohaastattelussa