Uutiset

Poliisi: Tunnistatko tatuoinnin?

Poliisi on julkaissut Lamminpään puukotusyrityksen uhrin piirtämän kuvan puukottajan tatuoinnista. Lamminpään tapauksen uskotaan liittyvät Tesoman henkirikokseen.

Poliisi: Tunnistatko tatuoinnin?

Sisä-Suomen poliisilaitos on jatkanut vuoden vaihteen tienoilla Tesomalla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Suoritetut tarkistukset ja saadut teknisen tutkinnan tulokset eivät ole toistaiseksi johtaneet henkirikoksen selviämiseen. Poliisi on saanut jatkuvasti vihjeitä asian tiimoilta ja niiden avulla on pystytty selvittämään tekoaikana alueella liikkuneiden henkilöllisyyksiä sekä heidän liikkeitään.

Lamminpäässä helmikuussa tapahtuneen puukotuksenyrityksen epäillään liittyvän Tesoman murhaan. Lamminpään puukotusyrityksen osalta vihjeitä on tullut vähemmän ja poliisi on nyt julkaissut uhrin piirtämän kuvan tatuoinnista, jonka hän näki epäillyn kädessä. Kuva perustuu muistikuvaan ja tatuointi voi esittää, köynnöstä, tribaalia, liekkiä tai vastaavaa. Uhrin mielestä kuvassa ei ollut värejä vaan se oli tehty harmaan ja mustan eri sävyillä.

Poliisi pyytää edelleen molempiin tapauksiin liittyviä vihjeitä ja tietoja