Uutiset

Liigan runkosarja päättyy

Torstai-iltana pelataan liigakauden 60. runkosarjakierros. Päätöskierrokselle jäi vielä tamperelaisittain mukavasti jännitettävää.

Liigan runkosarja päättyy

Sportin vieraaksi matkaava Ilves voi vielä nousta sarjassa yhdeksänneksi. Mikäli Ilves ottaa kolme pistettä ja samaan aikaan Ässät häviää IFK:lle varsinaisella peliajalla, nousee Ilves porilaisten ohi. Tämä avaisi vielä mahdollisuuden myös paikallistaisteluun puolivälierissä.

Tappara varmistaisi voitolla runkosarjan toisen tilan. Tosin vastustaja KalPalla on myös kovat panokset, sillä kuopiolaiset ovat vielä vaarassa pudota suoralta play off -paikalta seitsemänneksi. Tappara pitää toista tilaa hallussaan pisteen Lukkoa edellä. Raumalaiset kohtaavat päätösottelussaan tänään kautensa päättävän Pelicansin.

Hakametsän ottelussa mielenkiintoista seurattavaa on myös maalipörssin voitto. Tapparan Olli Palola on osunut tällä kaudella jo 29 kertaa, mikä oikeuttaa kärkitilalle kolme osumaa Ässien Eero Elon edelle. Viime kaudella Palola voitti maalikuninkuuden 27 osumallaan. Mikäli Elo ei veny päätöskierroksella Palolan edelle, tulee Keuruun Kovaltshukista liigahistorian ensimmäinen pelaaja, joka voittaa maalikuninkuuden kahdella kaudella peräkkäin.

Runkosarjan huipentuu klo 18.30 alkaviin otteluihin.

Olli Palola ennakkohaastattelussa