Uutiset

Kauden viides paikallispeli Hakametsässä

Jääkiekon Liigan runkosarja päättyy torstaina. Sitä ennen ohjelmassa on kauden viides paikallisottelu Ilveksen ja Tapparan välillä. Ilveksen Antti Tyrväinen (kuvassa) odottaa tiukkaa ottelua.

Kauden viides paikallispeli Hakametsässä

Vaikka kyseessä on runkosarjan toiseksi viimeinen kierros, riittää molemmilla joukkueilla pelattavaa. Tiistain kotijoukkue Ilves voi vielä nousta yhdeksäntenä olevien Ässien edelle. Tapparalla panosta lisää runkosarjan mahdollinen kakkostila, jonka varmistamiseksi Tappara kaipaa vielä kuitenkin pisteitä. Tapparaa takaa-ajava Lukko kompastui tosin eilen KalPaan ja jäi samalla pisteen tamperelaisten taakse, kun sillä on enää yksi ottelu pelaamatta.

Kauden paikallisottelut ovat sujuneet Kirvesrintojen hallinnassa, sillä Tappara on vienyt neljästä pelistä kolme voittoa.

Ilves varmisti pudotuspelipaikkansa lauantaina, kun se kaatoi Pelicansin. Tuon ottelu sankari oli Antti Tyrväinen, joka teki kaksi ja myös syötti kaksi osumaa. Tyrväinen odotti ennakkohaastattelussa illan kamppailusta tiukkaa.

Antti Tyrväinen ennakkohaastattelussa