Uutiset

Tamperelaisnyrkkeilijä vakuuttunut, että hän otteli huumattuna

Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula on vakuuttunut siitä, että hän otteli helmikuussa huumattuna. Muistikatkos sekä käyttäytyminen ja psyykkinen olemus ottelun aikana ja sen jälkeen viittaavat siihen, että Koivulan elimistössä olisi ollut jotain lääkettä.

Tamperelaisnyrkkeilijä vakuuttunut, että hän otteli huumattuna

Tamperelainen ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula on vakuuttunut siitä, että hän otteli helmikuussa huumattuna. Koivulan käyttäytyminen ja psyykkinen olemus ottelun aikana ja sen jälkeen sekä muistikatkokset ovat antaneet viitteitä siitä, että hänen elimistöönsä on todennäköisesti joutunut lääkettä. Mitä ja miten sitä ei tiedetä. Koivula ei ole myöskään saanut italialaisilta mitään vastausta pyyntöihinsä, että hänen ottelun jälkeen antamansa dopingnäyte analysoitaisiin uudelleen suorituskykyä heikentävien aineiden osalta.

Koivula hävisi 7. helmikuuta itseään selvästi huonommalle nyrkkeilijälle Marcello Matanille Italiassa.
 

Jussi Koivulan haastattelu 5.3.2015