Uutiset

Soundin juhlanäyttely Metsossa

Musiikkilehti Soundin 40-vuotisjuhlan kunniaksi Metsossa avautuu tänään Soundi-aiheinen näyttely. Keskiviikkona Soundin vaiheista ovat keskustelemassa Timo Kanerva, MIkko Meriläinen ja Jussi Niemi.

Soundin juhlanäyttely Metsossa

Pääkirjasto Metsossa käynnistyy tänään musiikkilehti Soundin 40-vuotista taivalta esittelevä näyttely. Yläaulassa pidettävään näyttelyyn on vapaa pääsy, esillä on muun muassa lehden kansia vuosikymmenten varrelta ja runsaasti valokuvia. Näyttely on avoinna kahden viikon ajan. Keskiviikkona Soundin vaiheista järjestetään keskustelutilaisuus, missä paikalla ovat muun muassa Soundin pitkäaikainen päätoimittaja Timo Kanerva, nykyinen päätoimittaja Mikko Meriläinen ja toimittaja Jussi Niemi.

Mikko Meriläinen, mikä tekee Soundista erityisen?