Uutiset

Peltonen torjui voiton ensimmäisessä liigastartissaan

Aaro Peltonen (kuvassa) pääsi ensimmäistä kertaa urallaan aloittamaan liigaottelun. Hyvin pelannut Peltonen johdatti Tapparan 4 - 2 -voittoon Sportista. Hakametsässä Ilves menetti kahden maalin johtoasemansa. Blues oli vahvempi maalein 5 - 3.

Peltonen torjui voiton ensimmäisessä liigastartissaan

Tappara jatkaa sarjassa toisena kaadettuaan eilen Vaasan Sportin maalein 4 - 2. Tapparan maalilla torjunut Aaro Peltonen venyi uransa ensimmäisessä liigastartissa kiekon tielle 30 kertaa. Avauserässä Antti Erkinjuntti vei Tapparan johtoon ja kun Olli Palola vei Kirvesrinnat toisen erän alussa kahden maalin karkumatkalle, ottelun luultiin jo ratkeavan. Sport kiri kuitenkin tasoihin vielä samassa erässä. Päätöserässä Jarkko Malinen onnistui voittomaalin teossa ja Jukka Peltola kaunisteli vielä loppulukemat tyhjään maaliin. Tänään Tappara saa Hakametsässä vastaansa Rauman Lukon.

Ilves kohtasi Hakametsässä Espoo Bluesin. Kaikki näytti Ilveksen kannalta hyvälle kun Steven Zalewski ja Toni Kallela veivät Ilveksen toisessa erässä kahden maalin johtoon. Blues käänsi kuitenkin ottelun edukseen, eikä Jiri Veistolan 3 - 4 -kavennus enää riittänyt. Vieraat juhlivat lopulta voittoa lukemin 5 - 3. Ilves jatkaa sarjassa yhdeksäntenä, kun runkosarjaa on jäljellä kuusi kierrosta. Huomenna Ilves matkaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi.
 

Aaro Peltosen perjantaiaamun haastattelussa