Uutiset

Sointu: Vahva alku on avainsana tämän illan ottelussa

Hakametsässä kohtaavat torstaina Ilves ja Espoon Blues. Tappara matkaa Vaasaan Sportin vieraaksi. Ilveksen Matias Sointu kertoi, että ottelu tulee heti aloittaa vahvasti jotta pisteet jäisivät Hakametsään.

Sointu: Vahva alku on avainsana tämän illan ottelussa

Jääkiekon Liiga jatkuu tänään viiden ottelun kierroksella. Tappara matkustaa tänään Vaasaan Sportin vieraaksi. Jokaisella pisteellä on edelleen merkitystä vaikkei tämän illan vastustajat kilpaile lähellekään samoista sijoista. Sport on tippunut sarjan jumboksi mutta Tappara on nyt sijalla kaksi, mutta niskaan hengittää viisi joukkuetta kahden pisteen sisällä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja näissä otteluissa kirvesrinnat ovat kaksi kertaa vieneet pisteet.

Ilveksen taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu tänään puolestaan Hakametsässä. Vastaan luistelee vahvassa vireessä oleva Espoon Blues. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja näissä voitot ovat Bluesin eduksi 2-1.

Ilves joutuu otteluun ilman Antti Tyrväistä, jonka Liiga asetti yhden ottelun pelikieltoon tiistaisen IFK-ottelun jäljiltä. Atte Pentikäinen puolestaan palaa tänään Ilveksen riveihin kärsittyään kahden ottelun pelikiellon viimeviikkoisen Blues-Ilves -ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Ilveksen Matias Sointu kertoi ennakkohaastattelussa, että pelit näin keväällä on yleensä kuumempia ja tilanne rikkaampia, joten tunnetta nähdään varmasti taas illalla kaukalossa. Sointu näki myös tärkeäksi sen, että Ilveksen tulee olla valmis pelaamaan täysillä heti ensimmäisistä sekunneista alkaen, jottei tämä ilta toistaisi edellispelien kaavaa.

Liigakierros alkaa tuttuun tapaan puoli seitsemältä.
 

Hakametsässä kohtaavat torstaina Ilves ja Espoon Blues. Tappara matkaa Vaasaan Sportin vieraaksi. Ilveksen Matias Sointu kertoi, että ottelu tulee heti aloittaa vahvasti jotta pisteet jäisivät Hakametsään.