Uutiset

Kuusela: Puolustaminen tuo pisteitä

Tiistai-iltana pelataan seitsemän ottelun liigakierros. Ilves matkaa HIFK:n vieraaksi ja Hakametsässä kohtaavat Tappara ja Ässät. Tapparan Kristian Kuusela kertoi puolustuksen olevan joukkueensa tärkein osa-alue.

Kuusela: Puolustaminen tuo pisteitä

Ilveksen taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu. Tiistaina se saa vastaansa vaisusti viime viikkoina pelanneen IFK:n. Helsinkiläiset putosivat jo suoran pudotuspelipaikan takaavan viivan alle seitsemänneksi, kun Ilves pitää hallussaan viimeistä pudotuspelikarsinta paikkaa, eli on kymmenes. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti ja näissä otteluissa kotietu on ollut valttia.

Hakametsässä kohtaavat sarjassa jo kolmanneksi noussut Tappara ja yhdeksäntenä majaileva Ässät. Tappara on ollut porilaisille tällä kaudella hankala vastustaja, sillä se on kaatanut Ässät kaikissa kolmessa kohtaamisessa. Itse asiassa Ässät ei ole onnistunut maalinteossa Hakametsässä Tapparaa vastaan vuoden 2013 kevään jälkeen.

Tapparan Kristian Kuusela kertoi ennakkohaastattelussa, että vaikka maalinteko onkin sujunut alkukautta paremmin, joukkueen pelissä avainasemassa on puolustuksen toimiminen. Hyvin se on toiminutkin, sillä Juha Metsola johtaa liigan maalivahtien nollapelitilastoa seitsemällä nollapelillä. Hyökkääjä Olli Palola puolestaan on liigan maalipörssin kärjessä 24 osumallaan. Pahin uhkaaja nähdään tänään samassa kaukalossa, sillä Ässien Eero Elo on osunut 23 kertaa.

Liigakierros alkaa tuttuun tapaan puoli seitsemältä.

Kristian Kuusela ennakkohaastattelussa