Uutiset

Tunnelmia Juice-levyn julkaisusta

Torstaina 19.2. tuli kuluneeksi 65 vuotta Juhani Juice Leskisen syntymästä. Päivää juhlittiin muun muassa uuden livelevyn julkaisulla. Levy koostuu Juicen ja Ari Kankaanpään esiintymisestä Keskustorilla vuonna 2004.

Tunnelmia Juice-levyn julkaisusta

Juice Leskinen ja Ari Kankaanpää -levy on äänitetty Keskustorin juhlateltasta vuoden 2004 Kukkaisviikoilla. Tommi Salon äänityksestä koostettu levy kerää varoja Viola-kodissa toimivan Juice Leskisen Kirjaston toiminnan tukemiseksi.

Levystä on otettu tuhannen kappaleen numeroitu painos ja torstaina iltapäivällä pidetyssä julkaisutilaisuudessa Juicen leskelle Sari Leskiselle luovutettiin levy numero 001. Sari Leskinen otti levyn vastaan ja kiitteli vuolaasti levyntekemiseen osallistuneita tahoja ja lähetti lopuksi terveisiä myöskin "Jussille tuonne pilvenreunalle".

Levyllä kuullaan kaikkiaan yhdeksän kappaletta, jotka Juice ja Ari "Kankku" Kankaanpää esittivät Keskustorilla vuonna 2004. Isossa osassa levyllä ovat myös taiteilija Leskisen välispiikit, joista muotoutui miehen tavaramerkki jo vuosia aiemmin, etenkin yleisön kanssa käydyn nokkelan sanailun vuoksi. Kankku ja Juice tekivät yhdessä lukuisia keikkoja Leskisen viimeisinä elinvuosina.

Juice Leskinen kuoli vuonna 2006 ollessaan 56 vuoden ikäinen.

Kankku Kankaanpää, millaista aikaa duokeikkailu Juicen kanssa oli?

Tommi Salo, miten levy on äänitetty?