Uutiset

Tamperelaiset liigapistejahdissa

Hakametsässä kohtaavat perjantaina Ilves ja valmentajaa alkuviikosta vaihtanut TPS. Tappara matkaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi.

Tamperelaiset liigapistejahdissa

Jääkiekon Liiga jatkuu tänään Hakametsässä, kun Ilves kohtaa Turun Palloseuran. Ilves lähtee otteluun kokoonpanolla, josta puuttuu neljä avainhyökkääjää. Koko ykkösketju Sami Sandell - Tapio Laakso - Vojtech Polak on pois pelistä. Lisäksi nuori hyökkääjä Roope Hintz on pois kokoonpanosta.

Tappara puolestaan matkaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Tappara ei ole vielä tämän kauden neljässä kohtaamisessa onnistunut hämeenlinnalaisia voittamaan. Tapparan tuplaviikonlopun täydentää lauantainen kotiottelu SaiPaa vastaan.

Liigakierros alkaa tutusti puoli seitsemältä.

Ilveksen Roope Hintz ennakkohaastattelussa