Uutiset

LeKi haastamaan sarjakärkeä

Mestiksen runkosarjaa on jäljellä vielä kahdeksan ottelua. Lempäälän Kisa on noussut viime aikojen hyvien otteiden myötä jo kuudenneksi. Tänään LeKin maalilla nähdään NHL-kokemusta, kun Mika Noronen pukee LeKin paidan ylleen.

LeKi haastamaan sarjakärkeä

Viime kaudella Mestiksen mestaruuden KooKoon valmentajana voittanut Juha Juujärvi palasi täksi kaudeksi LeKin penkin taakse ja vähitellen myös tulosta on tullut. Alkukausi oli vaikea, mutta vähitellen LeKi on noussut jo kuudenneksi. Perjantaina Lempäälään saapuu vieraaksi sarjakärki Jukurit.

Lempääläläiset ovat kaataneet viime aikoina valtaosan kärkiporukoista ja tiukka ottelu on odotettavissa tänäänkin. Mika Noronen pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa LeKin riveissä, sen sijaan siirtorajalla Kiekko-Vantaasta tullut Tomi Tuomisto on vielä sairastelun vuoksi sivussa.

Lempäälän Kisan ja Mikkelin Jukureiden ottelu alkaa Masku Areenalla klo 18.30.

Juha Juujärvi tekee yhteenvetoa LeKin kaudesta ja ennakoi Jukurit-ottelua