Uutiset

Juicen syntymästä 65 vuotta

Juice Leskisen syntymästä tulee tänään kuluneeksi 65 vuotta. Juicen Kirjaston Tuki ry:n Sari Leskinen ja Arto Huhtinen vierailivat Fun Tampereen aamussa kertomassa Juicen Kirjastosta ja tänään julkaistavasta uudesta Juice-levystä.

Juicen syntymästä 65 vuotta

Tänään tulee kuluneeksi 65 vuotta taiteilija Juhani Juice Leskisen syntymästä. Manserokin isähahmoihin kuuluvan Juicen syntymäpäivää juhlistetaan muun muassa tänään julkaistavalla livelevyllä, joka on koottu vuoden 2004 Keskustorin keikalta. Levy julkaistaan Juicen kirjastossa tänään iltapäivällä.

Lisäksi Teatteri STATE:ssa saa ensiesityksensä Lasilliset Juicea, joka on koottu Juicen viimeisten vuosien live-esiintymisten pohjalta. Juicen roolissa nähdään Otto Kanerva.

Juice Leskinen kuoli 56-vuotiaana vuonna 2006.

Sari Leskinen ja Arto Huhtinen aamuvieraana 19.2.