Uutiset

Ilveksen taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu

Ilves palaa tänään maajoukkuetauolta ja kohtaa JYP:n. Jesse Niinimäki palaa ottelussa Ilveksen riveihin parin vuoden tauon jälkeen.

Ilveksen taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu

Jääkiekon Liiga jatkuu illalla Ilveksen kohdatessa JYP:n. Panokset ovat molemmille kovat.

Ilves taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Sen sijoitus on tällä hetkellä kymmenes, kun joukkueella on jäljellä 14 ottelua. Joukkue on viime aikoina vahvistunut, kun Matias Sointu palasi seuran riveihin. Lisäksi Jesse Niinimäki pelaa tänään parin vuoden tauon jälkeen Ilves-nuttuun.

JYP on ollut Ilvekselle jo vuosia ylitsepääsemätön este Jyväskylässä, mutta Hakametsästä sentään on tamperelaisillekin herunut pisteitä. Tämän kauden neljästä kohtaamisesta JYP on vienyt kaikki Jyväskylässä pelatut ottelut nimiinsä, mutta Hakametsässä Ilves oli syksyllä vahvempi jatkoajan jälkeen lukemin 4 - 3.

Jos Ilves taisteleekin pudotuspelipaikasta, pelaa JYP vielä jopa koko sarjan voitosta. Kärpät vaikuttaa toki karanneen, mutta JYP pitää hallussaa kakkossijaa, kun sillä on vielä 13 ottelua pelaamatta.

Ilves - JYP alkaa Hakametsässä puoli seitsemältä.

Ilves-luotsi Tuomas Tuokkola ennakoi ottelua