Uutiset

Lavatanssilähettiläät saavat koululaiset innostumaan tanssimisesta

Tanssia Suomen nuorisolle-projektissa tangokuningatar Maria Tyyster ja Tanssinopettaja Antti Törmänen kiertävät mm. Tampereen kouluissa opettamassa lavatanssia.

Lavatanssilähettiläät saavat koululaiset innostumaan tanssimisesta

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tukema Tanssia Suomen nuorisolle -projekti starttasi 10. helmikuuta Tampereelta. Tanssinopettaja Antti Törmänen ja tangokuningatar Maria Tyyster jalkautuvat esiintymään ja opettamaan lavatanssia neljälle koululle helmi-maaliskuussa. Pilottiprojektiin on valittu Sammon Keskuslukio ja Juhannuskylän koulu Tampereelta, Parolan Yhteiskoulu sekä Tavastian Ammattiopisto Hämeenlinnasta. Projektin tarkoituksena on konkreettisesti näyttää, kuinka helppoa ja hauskaa lavatansseissa on ja samalla siirtää tärkeää kulttuuriperintöämme - tanssimista - seuraaville sukupolville. Tavoitteena on jatkaa projektia syksyllä isommassa mittakaavassa ympäri Suomea.

 

Maria Tyyster kertoo tanssinopetusprojektista