Uutiset

Hakametsä 50 vuotta

Hakametsän jäähallin avausottelusta tulee tänään kuluneeksi 50 vuotta. Hakametsän vaiheita käsitellään tänään runsaasti päivän lähetyksissä. Aamuvieraana kävi Suomen Jääkiekkoleijona #211 Kimmo Leinonen.

Hakametsä 50 vuotta

Vuoden 1965 jääkiekon MM-kisoihin rakennettu Hakametsän jäähalli on Suomen ensimmäinen jäähalli. Hallin avajaisotteluna tammikuun 29. päivä vuonna 1965 pelattu Tampereen ja muun Suomen välinen kamppailu päättyi tasapeliin maalein 4 - 4. Hallin kapasiteetti on vaihdellut vuosien aikana alkuperäisestä 10 200:sta nykyiseen 7 300:aan.

Hakametsän historiasta puhutaan lähetyksessä klo 8, kun aamuvieraanamme on jääkiekkovaikuttaja Kimmo Leinonen, myös KiekkoFUNit Kainulainen ja Mikola käsittelevät aihetta tänään klo 15 alkavassa lähetyksessä.

Kimmo Leinonen aamuvieraana 29.1.