Uutiset

Liigassa täysi tiistaikierros

Jääkiekon Liigassa pelataan tiistaina täysi seitsemän ottelun kierros. Tampereella kohtaavat Tappara ja HPK. Ilves puolestaan matkaa Ouluun Kärppien vieraaksi.

Liigassa täysi tiistaikierros

HPK on ollut Tapparalle tällä kaudella vielä ylitsepääsemätön vastustaja. Kerho on vienyt kolmesta kohtaamisesta yhden varsinaisella peliajalla, yhden jatkoajalla ja yhden voittolaukausten jälkeen. Marraskuun alussa HPK katkaisi Tapparan yhdeksään otteluun venyneen voittoputken, nyt Kirvesrinnat eivät yhtä pitkässä voittoputkessa ole, mutta joulun jälkeen tulosta on tullut mukavasti, 12 pelattua ottelua ovat tuoneet Tapparalle 9 voittoa. Liigan puolustajien pistepörssiä johtava Teemu Aalto tietää, ettei heikon TPS:n murskaaminen viikonloppuna kanna enää tälle iltaa, vaan edessä on tiukka ottelu.

Ilves joutuu kovaan testiin, kun se kohtaa Oulussa sarjaa johtavan Kärpät. Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti tällä kaudella, kahdesti Tampereella ja kertaalleen Oulussa. Kotietu on näissä otteluissa ollut valttia, sillä Ilves voitti molemmat kotipelinsä, mutta kärsi vierasottelussa tappion.

Ilves saa otteluun mukaan myös mieluisan paluumuuttajan, kun Matias Sointu palasi Turusta Tupsukorvien riveihin. Toiseen suuntaan vaihtokaupassa matkasi Patrik Moisio. Pelillisesti tässä kaupassa ei ole kuin yksi voittaja ja se ei ole TPS.

Illan kierros alkaa totutusti klo 18.30.

 

Tapparan Teemu Aalto ennakoi illan HPK-ottelua