Uutiset

Hakametsässä kauden neljäs paikallinen

Tappara ja Ilves ottavat tänään mittaa toisistaan neljännen kerran tämän kauden Liigassa. Kaikki aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet vierasvoittoihin.

Hakametsässä kauden neljäs paikallinen

Kaksi ensimmäistä paikallisottelua olivat Ilveksen isännöimiä ja Tappara haki niistä molemmista pisteet maalin erolla. Viimeksi joukkueet kohtasivat marraskuun puolivälissä. Tuolloin Ilves oli joka osa-alueella Tapparaa edellä ja otti voiton maalein 4 - 1.

Tapparan riveissä nähdään tänään ensimmäistä kertaa uusi ruotsalaispuolustaja Henrik Tömmernes, joka on kiekkoillut alkukauden AHL:ssä. Tömmernesistä odotetaan apua etenkin Tapparan kiekolliseen peliin.

Ilves lähtee otteluun loukkaantumisten runtelemana. Seura tiedotti tiistaina, että Vojtech Polak, Teemu Rautiainen ja Jiri Veistola ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa.

Jääkiekko-otteluissa sanotaan usein tuomareiden onnistuneen hyvin silloin, kun heitä ei huomata. Tänään ainakin tamperelaistuomari Timo Favorin huomataan, sillä hän saa täyteen 800 liigaottelua päätuomarina. Kyseiseen rajapyykkiin ei ole kukaan aiemmin yltänyt. 45-vuotias Favorin viheltää liigassa 18. kauttaan. Toisena päätuomarina ottelussa toimii Anssi Salonen.

Tappara - Ilves alkaa Hakametsässä klo 18.30.  

Tapparan Henrik Haapala ennakkohaastattelussa