Uutiset

Ilves pelaa Veikkausliigassa ensi kaudella

Suomen Palloliiton Liigalisenssikomitea myönsi tamperelaisille Veikkausliigalisenssin kaudelle 2015. Ilveksen manageri Tomi Erola uskoo, että nousun myötä kotiotteluiden katsojamäärät nousevat yli 1000 katsojalla.

Ilves pelaa Veikkausliigassa ensi kaudella

Suomen Palloliiton Liigalisenssikomitea myönsi tamperelaisille Veikkausliigalisenssin kaudelle 2015. Ilveksen manageri Tomi Erolan mukaan nousu liigaan tuntuu hyvälle vaikka tavoitetta ei saavutettukaan pelaamalla.

Ilves tulee pelaamaan kotiottelunsa Tammelassa sillä Ratinan stadion on kesään asti remontissa. Seura tulee tekemään yhteistyötä kaupungin kanssa, jotta Tammelan stadion palvelisi paremmin kasvavaa yleisömäärää. Erola uskoo, että nousun myötä katsojamäärät kasvavat 2300 katsojasta 3500 katsojaan. Ilves on pelannut jalkapallon ylimmällä kotimaisella sarjatasolla viimeksi 19 vuotta sitten.
 

Ilveksen manageri Tomi Erolan tunnelmat Ilveksen noususta liigaan.

Ilveksen kannattajaryhmän Niilon Poikien Mikko Soipio ei ollut yhtä iloinen liiganoususta kuin manageri Erola.