Uutiset

Maanantai on pelipäivä

Jääkiekon Liigassa pelataan maanantaina kuuden ottelun kierros. Hakametsässä Ilves isännöi Kärppiä. Tappara matkaa Poriin Ässien vieraaksi.

Maanantai on pelipäivä

Ilves ja Kärpät ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmat ovat voittaneet yhden ottelun. Sarjakärki Kärpät on ollut viime aikoina vahvassa vireessä ja se seilaakin kuuden ottelun voittoputkessa. Ilves kaatoi lauantaina HPK:n maalein 5 - 3 oltuaan avauserässä jo kolmen maalin takaa-ajoasemassa.

Ässien ja Tapparan ottelussa alkuasetelmat ovat sarjataulukon perusteella tasaiset. Joukkueilla on taulukossa eroa ainoastaan kaksi pistettä Ässien majaillessa seitsemäntenä ja Tapparan kahdeksantena. Tappara on voittanut joukkueiden molemmat kohtaamiset tällä kaudella.

Ilveksen Tapio Laakso ennakkohaastattelussa.