Uutiset

Tappara kohtaa Pelicansin - Ilves matkaa Turkuun

Vuoden viimeinen liigakierros pelataan tiistaina. Tamperelaiset palasivat joulutauolta voitokkaasti.

Tappara kohtaa Pelicansin - Ilves matkaa Turkuun

Ilves matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Kotijoukkue on peräti kuuden ottelun tappioputkessa, mutta saa tänään kovan vahvistuksen Petteri Nummelinin palatessa kaukaloon pitkän poissaolon jälkeen. Nummelin sai alkukaudesta silmävamman Simon Gysbersin mailasta. Ennakkotietojen mukaan Nummelin nähdään tänään turkulaisten riveissä hyökkääjänä. Lauantaina TPS kärsi tappion Lukolle maalein 1 - 4. Ilves kaatoi kinkunsulatteluottelussa Sportin maalein 3 - 2.

Hakametsässä Tappara ja Pelicans kohtaavat jo viidettä kertaa tällä kaudella. Kaksi ensimmäistä ottelua Tappara voitti, mutta kaksi viimeisintä on mennyt lahtelaisten nimiin. Tappara sai pitkäksi venyneen tappioputkensa poikki juuri ennen joulutaukoa ja palasi tauoltakin voitokkaasti. SaiPa kaatui Lappeenrannassa lauantaina 4 - 1 -lukemin. Tappara sai lauantain otteluun pitkästä aikaa mukaan lonkkavammasta toipuneen Henrik Haapalan, joka esiintyi heti varsin pirteästi. Vahvasti esiintyi myös Pekka Saravo, joka iski ottelun avausmaalin heti ensimmäisessä vaihdossa kolme osumaa syöttäneen Kristian Kuuselan mainiosta alustuksesta.

Vuoden viimeinen liigakierros alkaa tutusti klo 18:30.

Tapparan Pekka Saravo ennakkohaastattelussa