Uutiset

Tapparan syyskausi vuoristorataa

Tapparan valmennuksesta Kimmo Vähä-Ruohola kävi keskiviikkona vetämässä yhteen Tapparan syyskautta. Joukkueen syksy sisälsi niin pitkiä voitto- kuin tappioputkiakin. Vähä-Ruohola toivoi kevääksi joukkueelle etenkin työrauhaa.

Tapparan syyskausi vuoristorataa

Tapparan kausi alkoi nihkeästi, mutta lokakuussa joukkue ylsi huimaan voittoputkeen. Marraskuun tultua Tapparan kelkka kääntyi kuitenkin tappioputkeen ja myös huhut päävalmentaja Jussi Tapolan epävarmasta asemasta vahvistuivat. Kimmo Vähä-Ruohola kertoi kuitenkin, että asiaa on käsitelty joukkueen parissa ja hän oli tyytyväinen tapaan, miten joukkue tappioputken tuomiin paineisiin suhtautui.

Tapparan kausi jatkuu 27.12. Lappeenrannassa SaiPaa vastaan.

Kimmo Vähä-Ruohola aamuvieraana 17.12.