Uutiset

Idän ihme Ilveksen vieraaksi

Perjantai-illan ainoassa liigaottelussa Ilves saa vastaansa SaiPan.

Idän ihme Ilveksen vieraaksi

Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla majailevat Ilves ja SaiPa ottavat yhteen Hakametsän perjantai-illan kamppailussa. Ilves lähtee otteluun hyvin huilanneena, sillä se pelasi viimeksi itsenäisyyspäivänä kärsien tuolloin tappion Raumalla maalein 1 - 2. Ilves on kerännyt 27 pelaamastaan ottelusta 43 pistettä, mitkä oikeuttavat sarjassa kahdeksannelle tilalle.

Vain pisteen Ilveksen perässä vaaniva SaiPa kohtasi eilen TPS:n varsin erikoisessa ottelussa. Joukkueet tahkosivat kaksi ensimmäistä erää maaleitta, mutta sen jälkeen laitettiin hulinaksi. Päätöserässä SaiPa iski kieko peräti seitsemän kertaa turkulaisten maaliin ja otti pisteet maalein 7 - 1. Maalijuhlien lisäksi tilastonikkareilla riitti töitä, sillä ottelussa tuomittiin 136 jäähyminuuttia, joista peräti 118 minuuttia päätöerässä. Tehokkain lappeenrantalainen eilisessä ottelussa oli hattutempun iskenyt David McIntyre.

Illan SaiPa-kamppailun jälkeen Ilveksen ohjelmassa on ennen joulutaukoa vielä vierailut lauantaina Jyväskylään ja maanantaina Helsinkiin. SaiPa pelaa vielä ennen taukoa tiistaina kotiottelun Kärppiä vastaan.

Tommi Kivistö, miten alkuviikon tauko on Ilveksessä vietetty?