Uutiset

Mustonen Liigan Tulikuumin, Hintzillä yläraajavamma

Kolmessa viime ottelussa viisi tehopistettä Ilves-hyökkääjä Aleksi Mustonen on valittu Liiga-viikon Tulikuumimmaksi. Illan kokoonpanosta puuttuu hyökkääjä Roope Hintz, joka kärsii yläraajavammasta.

Mustonen Liigan Tulikuumin, Hintzillä yläraajavamma

Jääkiekon Liiga jatkuu tänään Hakametsässä, kun Ilves kohtaa HPK:n. Ilveksen viime viikko sujui voittoisasti joukkueen otettua kolmesta pelaamastaan ottelusta täydet yhdeksän pistettä. Vierailija HPK on sarjassa kolmantena kaksi pistettä Ilvestä enemmän keränneenä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella aiemmin kahdesti ja molemmilla kerroilla Ilves on vienyt voiton.

Kolmessa viime ottelussa viisi tehopistettä tehnyt 19-vuotias Ilves-hyökkääjä Aleksi Mustonen on valittu Liiga-viikon Tulikuumimmaksi. Hyökkääjän tehotilasto on kymmenen maalia plussan puolella. Ilveksen illan kokoonpanosta puuttuu hyökkääjä Roope Hintz, joka kärsii yläraajavammasta. Hintzin paikan tulikuumassa ketjussa ottaa Eero Savilahti. Ilveksen maalinsuulla aloittaa Juha Järvenpää.

Ilves-HPK alkaa Hakametsässä klo 18.30.

Aleksi Mustonen kommentoi illan HPK-peliä: