Uutiset

Tamperelaiset taas kaukaloon

Liigan kuuden ottelun kierroksella Tappara isännöi Hakametsässä JYPiä. Ilves matkaa Lahteen Pelicansin vieraaksi.

Tamperelaiset taas kaukaloon

Pelicans ja Ilves lähtevät illan otteluun sarjan sijoilta 11 ja 12. Ilves on kotijoukkuetta kaksi pistettä edellä kerättyään 15 ottelusta 21 pistettä. Pelicans on pelannut peräti kolme ottelua Ilvestä enemmän, mutta on saanut 18 pelaamastaan pelistä kasaan 19 pistettä. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin tällä kaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla kotijoukkueet ovat olleet vahvoilla. Syyskuussa Pelicans voitti Lahdessa maalein 5 - 1. Ilves kosti aiemman tappionsa komisen viikkoa sitten nollaamalla lahtelaisvieraansa Hakametsässä. Tuolloin Ilveksen voitto kirjattiin lukemin 4 - 0.

Tappara ja JYP lähtevät otteluunsa vielä tasaisemmista alkuasetelmista. Joukkueet ovat sijoilla neljä ja viisi, ja molemmilla on kasassa 29 pistettä 17 pelatun ottelun jälkeen. Silmiinpistävää on myös molempien joukkueiden viime aikojen huippukunto: Tapparalla on alla seitsemän liigaottelun voittoputki ja JYP on saanut vähintään pisteen kaikista kuudesta edellisestä ottelustaan. Keskinäisiä otteluita ei Liigassa vielä tällä kaudella ole pelattu.

Tapparan puolustaja Teemu Aalto ennakkohaastattelussa