Uutiset

Neljä tamperelaiskiekkoilijaa mukana Karjala-turnauksessa

Suomen maajoukkueen päävalmentaja Kari Jalosen leijonamiehistössä on mukana Tommi Kivistö, Juha Metsola, Olli Palola ja Tuukka Mäntylä. Yllätysnimenä on puolustaja Ville Koistinen.

Neljä tamperelaiskiekkoilijaa mukana Karjala-turnauksessa

Ilveksen Tommi Kivistö ja Tapparan Juha Metsola, Olli Palola ja Tuukka Mäntylä ovat mukana ensi viikolla pelattavassa jääkiekon Karjala-turnauksessa. Suomen maajoukkueen päävalmentaja Kari Jalosen leijonamiehistössä on mukana 10 pelaajaa Liigasta, 10 KHL:stä ja 7 muista Euroopan sarjoista.

Yllätysvalinta lienee puolustaja Ville Koistinen, joka pelaa nykyään Sveitsissä Davosin joukkueessa. Viime kevään MM-joukkueesta mukana on kahdeksan pelaajaa. Suomi kohtaa turnauksen avausottelussaan Tsekin torstaina 6. marraskuuta.

Ville Koistisen mietteet valinnasta