Uutiset

Lauantaina paikallisottelupäivä

Hakametsässä ratkotaan lauantaina paikallisherruutta monella saralla, sillä liigapisteiden lisäksi kaukalossa ratkaistaan myös fanien kiekkoparemmuus. Fun Tampereen aamussa vierailivat perjantaina Ilves-fani Mikko Helin ja Tappara-fani Lauri Olkkonen.

Lauantaina paikallisottelupäivä

Paikallisottelupäivän aloittavat A-juniorit, kun Tappara ja Ilves kohtaavat nuorten SM-liigan ottelussa klo 12.30 alkaen. Kello 17 vuoroon tulevat liigakiekkoilijat, kun kauden toisessa paikallisottelussa kotijoukkueena toimii Ilves. Kauden ensimmäinen kohtaaminen syyskuussa päättyi Tapparan voittoon maalein 2 - 1,

Liigaottelun jälkeen kaukalo täyttyy Ilveksen ja Tapparan kannattajista, kun fan clubit kohtaavat perinteisessä "Tampereen talvilassikossa".

Mikko Helin ja Lauri Olkkonen aamuvieraana 24.10.