Uutiset

Musiikki & Media käynnistyy - Taija Holm aamuvieraana

Tänään käynnistyvä Musiikki & Media kerää Tampereelle satoja alan ammattilaisia. Toimitusjohtaja Taija Holm kävi kertomassa musiikkimaailman kuulumisia Fun Tampereen aamussa torstaina.

Musiikki & Media käynnistyy - Taija Holm aamuvieraana

Musiikkialan ammattilaiset kokoontuvat tänään Tampereelle, kun Musiikki ja Media käynnistyy. Vuonna 1989 perustettu tapahtuma on Suomen johtava alan ammattilaisille räätälöity konferenssi. Tapahtuman ohjelma koostuu erilaisista seminaareista, keikoista ja palkitsemisista. Mukana on satoja kotimaisia ja kansainvälisiä musiikkialan toimijoita.

Osana Musiikki ja Mediaa myös kaupunkifestivaali Lost In Music jatkuu tänään. Lauantaihin asti kestävän festivaalin aikana esiintyy yli 130 artistia populaarimusiikin eri tyylilajeista. Kotimaisten esiintyjien lisäksi nähdään kansainvälisiä vierailijoita Isosta-Britanniasta, Latviasta, Liettuasta, Ruotsista, Tanskasta ja Virosta. Torstain ohjelmistosta löytyy muun muassa Suomea keväällä Euroviisuissa edustanut Softengine, joka esiintyy Klubilla.

Taija Holm aamuvieraana 16.10.